ukr
русский

Як безпечно видалити плями від зеленки на руках: дієві поради

Марина Грамович

Методи дбайливого видалення плям
Лайфхаки для видалення зеленки. Джерело: www.pexels.com

Коли маєш справу з плямами від зеленки, дуже важливо знати, як їх позбутися. UAportal підготував спеціальні лайфхаки, які допоможуть легко видалити плями.

М'яке мило і тепла вода

Щоб ефективно видалити зеленку з рук, не завдаючи шкоди шкірі, можна використовувати м'яке мило і теплу воду. Руки слід ретельно намилити милом.

Важливо терти руки разом щонайменше 20 секунд, а також очищати між пальцями та під нігтями. Після цього руки слід ретельно промити теплою водою, а потім витерти насухо чистим рушником. 

Читайте також: Як відіпрати речі від плям помади: народні способи

Використання суміші оцту та харчової соди

Суміш оцту і харчової соди можна застосовувати для видалення зеленки з рук без шкоди для шкіри. Створивши пасту з рівних частин оцту і харчової соди і нанісши її на руки, м'яке розтирання ефективно покриє всі уражені ділянки.

Якщо залишити пасту на руках на кілька хвилин, а потім змити теплою водою і витерти насухо.

Поживний скраб з оливковою олією та цукром

Щоб м'яко видалити зеленку зі шкіри, можна використовувати суміш оливкової олії і цукру. Змішавши рівні частини, можна створити ефективний скраб.

М'якими масажними рухами нанесіть суміш на шкіру рук, приділяючи особливу увагу ділянкам з зеленкою, а потім змийте теплою водою і витріть насухо, щоб забезпечити живильний і відлущуючий метод видалення. 

Нагадаємо, ми вже розповідали, як правильно відіпрати комір та манжети, аби вони мали ідеальний вигляд.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!