ukr
русский

Витончена елегантність у поєднанні з вишуканістю: топ-5 правил італійських модниць

Марина Грамович

Витончена елегантність у поєднанні з вишуканістю: топ-5 правил італійських модниць
Правила італійських модниць. Джерело: UAportal

Італійські жінки з легкістю втілюють елегантність і витонченість в одязі. Виховані з вродженою любов'ю до моди, вони демонструють бездоганний стиль, незалежно від віку чи типу фігури. UAportal розповідає про п'ять головних правил, яких дотримуються ці модниці.

Брендова сумка

Прогулянка вулицями Мілану познайомить вас з безліччю магазинів престижних брендів, що прикрашають кожен його куточок. Італійки з особливим шануванням ставляться до сумок, вважаючи, що один вишуканий, якісний аксесуар має перевагу над безліччю дешевих аналогів. Ретельно підібрана брендова сумка прикрашає їхній образ, надаючи відчуття статусу та вишуканості.

Чорний піджак

Італійські жінки віддають перевагу простим і мінімалістичним чорним жакетам. Цей універсальний одяг без зусиль доповнює різні образи, органічно поєднуючись з сукнями, спідницями, джинсами або брюками. Стриманий шарм чорного піджака додає нотку вишуканості до будь-якого вбрання, дозволяючи виділити індивідуальний стиль.

Читайте також: Як виглядати дорого: Андре Тан розповів про образи в стилі Old Money

Сонцезахисні окуляри

У будь-яку погоду італійські жінки ніколи не виходять з дому без сонцезахисних окулярів. Цей аксесуар відіграє ключову роль в створенні їхнього образу, стаючи незамінним доповненням протягом усього року. Не випадково, що Італія може похвалитися найбільшою кількістю продажів сонцезахисних окулярів, адже жоден наряд не вважається завершеним без цього завершального штриха.

Сукні, що підкреслюють талію

Італійські жінки особливо люблять сукні, які підкреслюють талію. Незалежно від того, однотонні вони чи з яскравими квітковими візерунками, ці сукні бездоганно підкреслюють жіночний силует. Головне – обирати сукні, які вишукано підкреслюють фігуру, випромінюючи беззаперечну ауру чарівності та спокусливості.

Взуття на підборах

Обираючи взуття на підборах, італійські жінки випромінюють елегантність як під час зустрічей, так і під час прогулянок. Взуття на підборах робить весь їхній образ вишуканішим, підкреслюючи поставу та додаючи нотку витонченості.

Нагадаємо, український дизайнер Андре Тан назвав моделі одягу, які варто купувати, якщо ви хочете носити їх довго та бути стильними. Ці речі залишаться актуальними тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!