ukr
русский

Як підтримувати свіжий аромат у вашому домі: більше не потрібно викидати цитрусові шкірки

Владислав Москаленко

Натуральні та ефективні лайфхаки для приємного аромату
Натуральні та ефективні лайфхаки для приємного аромату. Джерело: pexels

Хочете підтримувати свіжу та затишну атмосферу у своїй квартирі? UAportal розповів про оригінальні та дієві способи усунення небажаних запахів у житловому приміщенні.

Освіжувач з харчової соди

Відкрита коробка харчової соди, розміщена в різних місцях вашого помешкання, таких як кухня, ванна кімната або шафи, може допомогти усунути небажані запахи. Відома своїми властивостями поглинати запахи, харчова сода є доступним і природним рішенням для освіження житлового простору. Також можна додати кілька крапель ефірних олій до соди і розставити суміш у невеликих баночках по всій оселі, щоб створити приємний аромат.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Оцтовий дезодорант

Використовуйте білий оцет у невеликій пляшці з розпилювачем, щоб ефективно нейтралізувати небажані запахи. Кислотність оцту допомагає розщеплювати молекули запаху і тим самим освіжає повітря у вашій квартирі. На додаток до своєї ефективності як дезодоранту, оцет також має антибактеріальні властивості, що робить його природним і безпечним вибором для створення чистого середовища у вашій оселі.

Освіжувач повітря з цитрусової цедри

Замість того, щоб викидати лимонні, апельсинові або грейпфрутові шкірки, ви можете знайти їм нове застосування. Прокип'ятіть їх у воді з кількома паличками кориці і краплею ванільного екстракту. Дайте суміші трохи покипіти, щоб цитрусовий аромат розвіявся в повітрі та усунув будь-які застарілі або неприємні запахи. Цей простий лайфхак не тільки освіжить ваш житловий простір, але й додасть природний аромат, який покращить атмосферу у вашій квартирі.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійкі запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!