ukr
русский

Мала різні сценічні псевдоніми: Маловідомі факти про Лану Дель Рей

Владислав Москаленко

5 фактів про Лану Дель Рей
Факти про Лану Дель Рей. Джерело: UAportal

Лана Дель Рей, відома своєю захоплюючою музикою та унікальною особистістю, протягом своєї кар'єри зіткнулася з численними помилковими уявленнями та суперечками. UAportal підготував п'ять інтригуючих деталей про Лану Дель Рей.

Еволюція імені

До того, як вона взяла собі псевдонім Лана Дель Рей, артистка мала різні сценічні псевдоніми. До того, як стати відомою, вона була відома як Ліззі Грант – ім'я, яке багатьом може бути не знайоме. Однак Лана Дель Рей експериментувала з різними іменами, такими як Королева стрибків на скакалці Спаркл та Мей Джейлер. Зрештою, під час візиту до Маямі з сестрою співачка виявила, що віддає перевагу імені, яке викликає екзотичні та прибережні відчуття.

Зв'язок з Гагою

Лана Дель Рей і Леді Гага, обидві на той час музиканти-початківці, спочатку оберталися в одних і тих же колах на яскравій музичній сцені Нью-Йорка. Ліззі Грант і Стефані Джерманотта прагнули до висот і переслідували свої мрії, але їхні шляхи ніколи не перетиналися безпосередньо. Дель Рей зізналася, що кілька разів брала участь у спільних виступах завдяки зв'язкам з Бобом Леоне, менеджером Гаги. Хоча з'явилися чутки про напруженість у стосунках між двома артистками, Дель Рей називала їх непорозуміннями.

Читайте також: Покинув школу заради кар'єри: що ще відомо про Даміано Давіда

Метафізичний розум

Дель Рей поглиблено вивчала метафізику та філософію в університеті. Отримавши ступінь з метафізики, вона виявила велику зацікавленість у розумінні таких понять, як існування Бога та вплив технологій на походження і призначення людства. Відданість Дель Рей дослідженню таких тем, що спонукають до роздумів, проливає світло на її інтелектуальну допитливість поза межами музичної індустрії.

Розділ про трейлерний парк

У перші дні виступів на нью-йоркських майданчиках Дель Рей уклала контракт на запис з музичним лейблом 5 Points. Розумно інвестувавши аванс, вона придбала трейлер у парку в Нью-Джерсі, який став її нетрадиційним житлом після закінчення університету.

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповідали, як 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !