ukr
русский
English

Huawei представила вертикальну бездротову зарядну док-станцію потужністю 80 Вт

Владислав Москаленко

Бездротова зарядна док-станція
Бездротова зарядна док-станція. Джерело: gagadget.com

Разом із запуском складного смартфона Pocket 2, компанія Huawei представила новий аксесуар – вертикальну док-станцію для бездротової зарядки. UAportal розповів про цей пристрій детальніше.

Дизайн і підключення

Цей новий продукт доступний у двох кольорах і може похвалитися дивовижною максимальною вихідною потужністю 80 Вт. Зарядна док-станція, розроблена з урахуванням зручності та безпеки користувача, має вбудовану систему охолодження, порт USB-C та функцію виявлення сторонніх предметів.

Додаткові функції

Однією з важливих функцій безпеки цього пристрою є його здатність виявляти металеві предмети, такі як ключі або монети, під час заряджання. У разі їх виявлення миготливий світлодіодний індикатор сповістить користувача про безпеку заряджання. Док-станція сумісна з різними пристроями, що додає універсальності та практичності її функціоналу.

Вартість і презентація

На жаль, деталі щодо ціни та конкретної дати запуску вертикальної бездротової зарядної док-станції Huawei поки що не розголошуються. Однак очікується, що це нове доповнення до їхньої лінійки, ймовірно, коштуватиме близько 100 доларів США, що робить її привабливим і доступним варіантом для споживачів, які шукають ефективні рішення для бездротової зарядки.

Раніше UAportal розповідав, що обрати для захисту дисплея iPhone.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!