ukr
русский

Гороскоп на 23 травня для Овна, Близнюків та Тельця: прислухайтеся до себе

Марина Грамович

Гороскоп на 23 травня для Овна, Близнюків та Тельця: прислухайтеся до себе
Гороскоп на 23 травня для Овна, Близнюків та Тельця

UAportal підготував астрологічний гороскоп на 23 травня для Овна, Тельця та Близнюків. У центрі уваги у вівторок – теми творчості, інтуїції та можливості протягнути руку допомоги іншим.

Овен

Овни можуть розраховувати на день, наповнений яскравою енергією та ентузіазмом. Можуть відкритися альтернативні шляхи для дослідження та самовираження. Скористайтеся своєю творчою стороною та вирушайте на незвідані території. Довіртеся своїм інстинктам і дозвольте своїм новаторським ідеям текти вільно. Це час для зростання та розширення, тому використовуйте цей день із непохитною рішучістю.

Коли настане час відпочинку, Овни можуть виявити, що їх залучають заняття, що дають відчуття пригоди та хвилювання. Заняття фізичними вправами чи спроби спробувати щось нове допоможуть вам розслабитись та відновити сили. Скористайтеся нагодою вийти зі своєї зони комфорту та пізнайте радість спонтанних вражень.

Телець

У Тельців цей день буде наповнений стабільністю та приземленою енергією. Почуття спокою пронизуватиме ваше оточення. Прийміть цей спокій та використовуйте його для зв'язку зі своїм внутрішнім "я". Це підходящий час для самоаналізу та саморефлексії. Довіртеся своїй інтуїції та дозвольте їй спрямовувати вас на шляху. Прислухайтеся до тонкого шепоту свого серця і знайдіть втіху в тиші.

Читайте також: Три знаки зодіаку чекають на подорож у травні

Що стосується творчого натхнення, то Тельці можуть виявити себе зануреними у морі ідей та художнього самовираження. Займіться діяльністю, яка живить вашу душу, наприклад, малюванням, твором чи музикою. Прийнявши свій творчий потенціал, ви відкриєте у собі приховані скарби та знайдете задоволення у самовираженні.

Близнюки

Близнюки можуть розраховувати на день, наповнений інтелектуальною стимуляцією та соціальною взаємодією. Ваша допитлива натура розгориться, спонукаючи шукати знання та брати участь у змістовних бесідах. Візьміть участь в обміні ідеями та вивчіть різні точки зору. Це час для розширення кругозору та прийняття нових концепцій. Дозвольте своєму допитливому розуму направити вас до захоплюючих відкриттів.

Коли з'явиться можливість допомогти іншим, Близнюки відчують, що їх залучають акти доброти та співчуття. Всесвіт надає вам можливість протягнути руку допомоги тим, хто її потребує. Будь то вислухати або надати підтримку, ваша емпатична натура сяятиме яскраво. Прийміть силу співпереживання і зміните чиєсь життя на краще.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!