ukr
русский

Гомілки або крильця: що краще вибрати для універсальних страв

Владислав Москаленко

Крильця чи гомілки: яке м'ясо обрати
Порівняння гомілок та крилець. Джерело: www.pexels.com

Коли справа доходить до приготування курятини, вибір правильного м'яса може суттєво вплинути на результат страви. UAportal підготував порівняння між гомілками та курячими крильцями для приготування різних блюд.

Спосіб приготування

Часто гомілки є кращим варіантом, через їх більший розмір і здатність не пересмажуватися під впливом високих температур. З іншого боку, якщо смажити курку у фритюрі, крильця мають більшу площу поверхні, що дозволяє отримати більш хрустку скоринку. Крім того, гомілки чудово підходять для запікання завдяки своїй м'ясистій текстурі.

Час приготування

Гомілки зазвичай вимагають більше часу до готовності через свій розмір та наявність кісток, що робить їх ідеальним варіантом для повільного приготування або запікання. І навпаки, курячі крильця готуються швидше, що робить їх зручним варіантом для простих і легких страв або закусок.

Читайте також: Що не можна купувати на знижках: список речей та продуктів

Універсальність

Коли мова заходить про різноманітність, курячі крильця часто виходять на перше місце. Їх можна використовувати в найрізноманітніших стравах, таких як закуски, основні і навіть супи.

В той час як гомілки частіше пропонують як самостійну страву. Крім того, курячі крильця популярні завдяки тому, що їх можна подавати з різноманітними соусами та заправками, що урізноманітнює трапезу.

Вартість

У багатьох випадках курячі крильця, як правило, більш доступні за ціною, ніж гомілки, що робить їх бюджетним варіантом. Крім того, менший розмір курячих крилець дозволяє отримати більше порцій на один кілограм, що робить їх економічно вигідним вибором для сім'ї.

Раніше ми повідомляли, чи можна не платити за доставлення газу.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!