ukr
русский

Де в побуті використати відбілювач: 3 цікавих лайфхаки

Владислав Москаленко

Де в побуті використати відбілювач: 3 цікавих лайфхаки
Лайфхаки із застосуванням відбілювача в побуті . Джерело: Pexels

Відбілювач популярний серед багатьох господинь, демонструє свою вражаючу ефективність не лише в традиційних цілях, але й у різних сферах застосування. UAportal розповів про три лайфхаки з використанням білизни, які допоможуть вам у побуті.

Усунення засмічень в каналізації

При виникненні стійких засмічень, спричинених залишками їжі та жиру в трубах кухонної раковини, білизна може прийти на допомогу. Просто залийте приблизно 0,5 л розчину в злив і залиште на годину. Після цього промийте труби великою кількістю води, щоб ефективно усунути засмічення.

Читайте також: Як швидко очистити сковорідки від нагару за допомогою господарського мила: геніальний лайфхак

Боротьба з пліснявою

Цвіль часто може накопичуватися у вологих місцях, таких як стіни, плитка у ванній кімнаті або віконні рами. Використовуйте відбілюючий засіб, наповнивши розчином пляшку з пульверизатором і безпосередньо обприскавши уражені ділянки.

Після того, як розчин залишиться на поверхні приблизно на 30 хвилин, за допомогою губки видаліть залишки. Щоб запобігти появі цвілі в майбутньому, повторно обробіть раніше уражені ділянки на наступний день.

Очищення унітаза

Досвід показує, що відбілювач надзвичайно ефективно справляється з такими проблемами, як вапняний наліт та іржа в унітазах. За допомогою пульверизатора нанесіть засіб на поверхню унітаза так, щоб він потрапив у всі куточки та щілини. 

Нагадаємо, ми вже писали, як легко відмити ванну.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!