ukr
русский

Де розмістити телевізор для позитивної енергії та гармонії в домі: народні прикмети

Владислав Москаленко

Де розмістити телевізор для позитивної енергії та гармонії в домі: народні прикмети
Де розмістити телевізор . Джерело: Pexels

Наявність телевізора вдома стала звичним явищем майже в кожній сучасній родині. Однак його розміщення має вирішальне значення, оскільки воно може суттєво впливати на енергетику та стосунки в родині. UAportal розповів, як зробити так, щоб телевізор не приносив жодних негативних енергій у вашу оселю.

Однією з найпоширеніших помилок є розміщення телевізора в спальні. Категорично не рекомендується розміщувати його у спальні через негативний вплив на позитивний енергетичний потік.

Читайте також: Сім народних забобонів про кухню: що не можна робити у цьому місці

Темний екран телевізора затримує позитивну енергію і може призвести до конфліктів і навіть захворювань. Крім того, наявність його в спальні може негативно вплинути на ваш фінансовий добробут.

Для створення гармонійного середовища бажано уникати розміщення телевізора в кімнатах, де можуть спати члени сім'ї. З іншого боку, вітальня вважається ідеальним місцем для розміщення телевізора.

У спальні повинна панувати легка і спокійна атмосфера, сприятлива для відпочинку і розслаблення. Вона не повинна бути захаращена або порушена електронними пристроями. Для посилення заспокійливої атмосфери слід прикрасити спальню свічками та поставити живі квіти, які можуть суттєво сприяти створенню умиротвореної атмосфери.

Нагадаємо, що заборони та забобони в Україні відіграли значну роль у формуванні культурної самобутності країни. Тому UAportal розповідає про найбільш поширені забобони та заборони, які існують в українському побуті та сімейному житті.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!