ukr
русский

Де не варто зберігати гроші вдома, аби не накликати злидні

Марина Грамович

Практичні поради щодо захисту ваших грошей
Як убезпечити свої гроші вдома. Джерело: Pexels.com

Ефективне управління фінансами передбачає не лише заощадження грошей, але й також вимагає правильного їхнього зберігання. UAportal дізнатися про деякі поширені практики зберігання грошей вдома, яких слід уникати.

Скляні банки

Зберігання грошей у скляних банках може бути небезпечним. Відсутність повітропроникності та накопичення негативної енергії може призвести до зменшення грошового потоку.

Близькість до вхідних дверей

Розміщення грошей біля входу, в шухлядах чи тумбочках, може створювати проблеми та спричиняти регулярне зникнення грошей з дому. Таке розташування викликає негативні вібрації і підриває фінансову стабільність.

Під матрацом

Хоча це може здаватися безпечним, практика зберігання грошей під матрацом порушує цільове призначення грошей. Гроші, що "сплять" можуть заважати грошовим потокам.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

У книгах

Успадкувавши традицію використання паперових книг для зберігання грошей, важливо проявляти обережність у виборі відповідної книги. Розміщення купюр у драматичному романі може негативно вплинути на ваші фінанси. Обирайте позитивну та надихаючу літературу, яка відповідає цілям примноження багатства.

Скручені або перев'язані гумкою

Уникайте тугого скручування або закріплення купюр гумками. Гроші не люблять обмежень, а "туге" зберігання може призвести до накопичення негативної енергії. Це несприятливе середовище може перешкоджати грошовому потоку.

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!