ukr
русский
Polski

Де зберігати одяг, якщо у вас немає шафи: Топ-3 лайфхаки

Владислав Москаленко

Як розміщувати одяг без шафи
Як розміщувати одяг без шафи. Джерело: UAportal

UAportal підготував статтю, яка допоможе максимально ефективно використовувати простір і зберігати одяг організовано за відсутності традиційної шафи.

Використовуйте місце під ліжком

Можна використовувати контейнери для зберігання або мішки, спеціально розроблені для того, щоб поміститися під меблями. Ці контейнери зазвичай плоскі і легко вміщуються під ліжком, що робить їх зручним і компактним рішенням.

Одяг можна акуратно скласти і покласти в контейнери, зберігаючи його впорядкованим і легкодоступним. Цей спосіб особливо корисний для зберігання сезонного одягу або речей, які не часто носять.

Читайте також: Топ-6 методів розтягнути одяг, який сів після прання

Використовуйте гачки або полиці, встановлені на стіни

Гачки або полицю можна встановити на стіні або за дверима, щоб створити імпровізовану шафу. Одяг можна розвісити на вішалках і розмістити на полиці або гачках.

Цей спосіб дозволяє зберігати одяг без складок і його добре видно. Крім того, підвісні тримачі з декількома відділеннями можна використовувати для зберігання дрібних речей, таких як шкарпетки, шарфи або аксесуари.

Максимізуйте простір у шухлядах

Якщо у вас немає шафи для одягу, важливо максимально використовувати простір у шухлядах. Речі повинні бути акуратно складені, а для розділення різних типів одягу можна використовувати перегородки.

Нагадаємо, стиліст дала рекомендації жінкам щодо актуальності їх одягу. Які речі потрібно прибрати з вашого гардероба, щоб виглядати стильно.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!