ukr
русский

Де зберігати консервацію у квартирі: 3 корисних лайфхаки

Владислав Москаленко

Де зберігати консервацію у квартирі: 3 корисних лайфхаки
Лайфхаки для зберігання консервації. Джерело: Pexels

Правильне зберігання консервованих продуктів має важливе значення для забезпечення їхньої якості. UAportal розповів, що попри те, що традиційні варіанти, такі як підвал, можуть бути недоступні у квартирах, все ж існують реальні альтернативи.

Комора

Комори слугують чудовим місцем для зберігання консервації та інших дрібниць. Вони компактні і практичні, дозволяють зберігати консервацію і такі предмети, як будівельні інструменти або вудки, якими ви не часто користуєтесь.

Читайте також: Як легко очистити акрилову ванну до блиску: вам допоможуть прості засоби, що є під рукою вдома

Під вікном

При виборі місця для зберігання консервації, простір під вікнами може бути ефективним за певних обставин. Переконайтеся, що там немає радіаторів, або вони розташовані на значній відстані. Температура під вікнами, як правило, трохи нижча, що забезпечує відповідне середовище для короткочасного зберігання консервованих продуктів.

Важливо не зберігати консервацію під вікнами протягом тривалого часу, особливо в прохолодних умовах, оскільки банки можуть лопнути. 

Шафа

Можна придбати спеціальну шафу для зберігання консервації. Обираючи відповідне місце, переконайтеся, що воно знаходиться подалі від прямих сонячних променів і не поблизу опалювальних приладів. Ви можете придбати готову шафу або звернутися до компаній, які пропонують індивідуальні розміри, пристосовані до наявного у вас простору.

Нагадаємо, що у мережі показали легкий спосіб очищення меблів,використовуючи звичайні предмети, які є в кожного під рукою.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!