ukr
русский

Футуристичні фільми 2018 року, які не можна пропустити

Владислав Москаленко

Футуристичні фільми 2018 року, які не можна пропустити
Футуристичні фільми 2018 року

UAportal підготував список найкращих фільмів 2018 року, які відправлять глядача у захоплюючу подорож у невідомість. Від напружених сюжетних ліній до насичених дією сцен, ці фільми обов'язково задовольнять потяг до всього науково-фантастичного.

Переправа

Рейтинг IMDB: 7.2

Жанр: Наукова фантастика, Трилер

Країна: Китай

Тривалість: 1год 39хв

Рік: 2018

Продюсер: Чжунцзюнь Ван

2025 року група біженців із розореної війною країни шукає притулку у невеликому рибальському містечку. Однак їхнє прибуття зустрінуте з підозрою та страхом, що призводить до серії жорстоких зіткнень. У міру ескалації напруженості розкривається справжня природа особистості біженців, що призводить до шокуючого одкровення майбутньому людства.

Перші

Рейтинг IMDB: 6.7

Жанр: Наукова фантастика, Драма

Країна: США

Тривалість: 1год 46хв

Рік: 2018

Продюсер: Бо Віллімон

У недалекому майбутньому група астронавтів готується стати першими людьми, що ступили на Марс. Зіткнувшись з технічними труднощами та особистими демонами, вони повинні подолати свої розбіжності та працювати разом, щоб досягти своєї кінцевої мети. Однак, коли трапляється трагедія, їхня місія опиняється під загрозою, змушуючи їх засумніватися у своїй прихильності до освоєння космосу.

Читайте також: Фільми-біографії 2010-15 років, які вплинули на жанр

Ті, що летять крізь ніч

Рейтинг IMDB: 5.9

Жанр: Наукова фантастика, Жахи

Країна: США

Тривалість: 1год 30хв

Рік: 2018

Продюсер: Деніел Чероне

У 2093 році команда вчених та шукачів пригод вирушає на перехоплення таємничого інопланетного корабля. Під час подорожі космосом вони стикаються з низкою смертельно небезпечних перешкод і жахливих істот, що призводить до боротьби за виживання всупереч усім обставинам.

Походження

Рейтинг IMDB: 7.1

Жанр: Наукова фантастика, Трилер

Країна: Велика Британія

Тривалість: 1год 50хв

Рік: 2018

Продюсер: Пол У.С. Андерсон

Група пасажирів на борту космічного корабля, що прямує на далеку планету, опиняється на мілині, коли їхнє судно виходить з ладу. Намагаючись з'ясувати правду про своє становище, вони виявляють, що хтось чи щось на борту має намір завадити їм дістатися місця призначення.

Порятунок

Рейтинг IMDB: 7.0

Жанр: Наукова фантастика, Драма

Країна: США

Тривалість: 1год 40хв

Рік: 2018

Продюсер: Ліз Крюгер

Коли виявляється, що величезний астероїд знаходиться на шляху зіткнення із Землею, молодий технологічний мільярдер та аспірант Массачусетського технологічного інституту об'єднуються, щоб спробувати запобігти катастрофі. Наперегонки з часом вони повинні розібратися у складних політичних та особистих відносинах, щоб урятувати людство від вимирання.

Нагадаємо, раніше UAportal підготував добірку п'яти пригодницьких фільмів, випущених у період з 2003 по 2008 рік, які підкорили глядачів у всьому світі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !