ukr
русский

Цим знакам зодіаку пощастить на цьому тижні

Марина Грамович

Цим знакам зодіаку пощастить на цьому тижні
Прогноз для Овнів, Левів, Стрільців, Тельців та Козорогів. Джерело: Pexels

UAportal підготував гороскоп для Овнів, Левів, Стрільців, Тельців та Козорогів. Цього тижня планетарний вступ Марса у знак Терезів впливає на удачу та долю різних знаків зодіаку.

Овен

Овнам цього тижня особливо пощастить у питаннях, пов'язаних із кар'єрою та фінансами. Чекайте на захопливі можливості та успішні результати у вашому професійному житті. Це чудовий час для того, щоб ризикувати та впевнено йти до своєї мети.

Лев

Цей період приносить Левам позитивну енергію, особливо у відносинах та особистих зв'язках. Цього тижня ви можете відчути, що притягуєте у своє життя позитивних людей, що підтримують вас. Ваша харизма та теплота також посиляться, що робить цей час відмінним для налагодження контактів та спілкування.

Читайте також: Три знаки зодіаку, на яких чекає слава і визнання

Стрілець

Стрільцям пощастить у сфері особистого зростання та розширення. Це може виявитися у вигляді можливостей для подорожей, навчання чи загального особистісного розвитку. Будьте відкриті та готові скористатися шансами, які з'являться на вашому шляху у цей період.

Телець

Тільці можуть розраховувати на поштовх до творчості та самовираження. Це чудовий час для творчих починань, а також для романтичних та соціальних контактів. Дайте волю своїм пристрастям та творчим інстинктам, оскільки вони, швидше за все, приведуть до позитивного досвіду та результатів.

Козоріг

Козоріг матиме вигоду у сфері дому та сім'ї. Цього тижня ви можете знайти гармонію і удачу у вашому домашньому житті, чи через сімейні зв'язки, чи через поліпшення житла, чи через відчуття стабільності та безпеки.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!