ukr
русский

Ці знаки зодіаку можуть відновити стосунки цього тижня

Марина Грамович

Ці знаки зодіаку можуть відновити стосунки цього тижня
Гороскоп для Овна, Лева, Діви, Водолія та Риб. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп для Овна, Лева, Діви, Водолія та Риб. Дізнайтеся, як входження Урана у знак Стрільця вплине відновлення відносин цих знаків зодіаку.

Овен

Коли Уран входить у знак Стрільця, Овен керується пристрастю і спонтанністю, що дозволяє виявити готовність ризикувати розпалити старі романи. Це дозволяє авантюрній натурі цього знака планувати захопливі та несподівані побачення, розпалюючи іскру з колишніми партнерами. Незалежність і впевненість Овнів також відіграють значну роль у відтворенні старих романів, оскільки вони не бояться робити перший крок і відкрито висловлювати свої почуття.

Лев

Леви можуть використовувати вплив Урана у Стрільці, щоб розпалити стару романтику, прийнявши стабільність та надійність. Їхній приземлений характер дозволяє створювати почуття безпеки для колишніх партнерів, дозволяючи їм відчути, що їх цінують та бережуть. Леви також можуть використовувати свою любов до чуттєвих переживань для планування інтимних і значущих жестів, таких як приготування романтичної вечері або організація затишної ночівлі, щоб відродити прихильність у старих стосунках.

Читайте також: Три знаки зодіаку вразять навичками комунікації: Гороскоп на 2024 рік

Діва

Діви можуть відродити стару романтику, використовуючи свою адаптивність та комунікативні навички під впливом Урана у Стрільці. Їхня здатність вести бесіди, що інтелектуально розвивають, і створювати відчуття новизни може захопити колишніх партнерів, нагадавши їм про початковий азарт у відносинах. Допитливість Дів та їхня здатність приймати зміни також можуть спонукати їх до нових занять із колишніми коханими, освіжаючий зв'язок та розпалюючи емоції.

Водолій

Водолій під впливом Урана в Стрільці може виявити емоційну вразливість та емпатію, що дозволить відродити стару романтику. Дбайлива натура може створити безпечний простір для колишніх партнерів, де вони зможуть висловити свої емоції і заново відкрити для себе зв'язок, що колись поділявся. Водолій також може використовувати свою інтуїтивну природу, щоб зрозуміти глибинні потреби колишніх коханих, надаючи підтримку та турботу, необхідні для розпалювання старого полум'я.

Риби

Риби під впливом Урана в Стрільці можуть розпалити стару романтику, використовуючи свою природну харизму та щедрість. Ентузіазм та величні жести можуть зачарувати колишніх партнерів, розпалюючи пристрасть та хвилювання у відносинах. Вірність і відданість Риб також може нагадати колишнім закоханим про сильний емоційний зв'язок, який вони колись поділяли, що призведе до відродження старих романів.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!