ukr
русский

Ці знаки зодіаку будуть найревнивішими на цьому тижні

Владислав Москаленко

Ці знаки зодіаку будуть найревнивішими на цьому тижні
Прогноз для Овнів, Риб, Тельців, Водоліїв та Дів. Джерело: Freepik

UAportal підготував гороскоп для Овнів, Риб, Тельців, Водоліїв та Дів. Дізнайтеся, як різні знаки зодіаку схильні до ревнощів під впливом Нептуна, який входить у знак Овна.

Овен

Овни вважаються найбільш ревнивими з усіх знаків зодіаку, що може призвести до володіння та контролюючої поведінки у відносинах. Їхня конкурентна природа підбурює ревнощі, коли вони бачать, що інші отримують перевагу. Цього тижня, коли Нептун входить у знак Овна, підвищена емоційна чутливість може посилити ці риси.

Риби

Риби – схильний до ревнощів знак, що часто почувається невпевненим та володарським у стосунках. Підозрілість і заздрість виникають, коли вони мають загрозу своїй емоційній безпеці. Цього тижня, коли Нептун входить у знак Овна, підвищена чутливість може спровокувати ревнощі у Риб.

Читайте також: Три знаки зодіаку зможуть розслабитися і відпочити: гороскоп на березень

Телець

Входження Нептуна у знак Овна може спонукати Тельців стати більш обережними та заздрісними у відносинах, особливо щодо матеріальних благ цього тижня. Щоб уникнути непотрібних ревнощів, необхідно практикувати подяку та відпускати власницькі нахили.

Водолій

Водолії цінують незалежність і свободу, що може спровокувати ревнощі, коли вони почуваються обмеженими або під загрозою. Цього тижня, коли Нептун входить у знак Овна, Водолії можуть почуватися владними у відносинах.

Діва

Цього тижня, коли Нептун вступає у знак Овна, Діва може відчувати підвищену невпевненість у собі та схильність до порівнянь, що призводить до ревнощів. Зосередження на самоспівчутті та самоприйнятті має вирішальне значення для Діви, щоб подолати почуття ревнощів.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!