ukr
русский

Ці знаки зодіаку будуть найконфліктнішими під впливом Марса цього тижня

Владислав Москаленко

Ці знаки зодіаку будуть найконфліктнішими під впливом Марса цього тижня
Проноз для Овнів, Тельців, Близнюків, Раків та Левів. Джерело: Pexels

UAportal підготував гороскоп для Овнів, Тельців, Близнюків, Раків та Левів. Дізнайтеся про конфліктні знаки зодіаку, які опиняться у центрі уваги цього тижня, коли Марс увійде у знак Терезів.

Овен

Овен стає найконфліктнішим знаком цього тижня. Коли Марс входить у знак Терезів, Овни можуть відчувати підвищену напругу у відносинах. Конкурентоспроможність і наполегливість, властиві Овнам, суперечать з гармонійним і дипломатичним підходом Терезів.

Телець

Телець цього тижня демонструє суперечливий характер. Він асоціюється зі стабільністю та практичністю, але стикається з проблемами, коли Марс входить у знак Терезів. Контрастні енергії між Тельцем та Терезами можуть розпалити напруженість, пов'язану з ухваленням рішень та компромісами.

Читайте також: Три знаки зодіаку наблизяться до духовного пробудження: Гороскоп на 2024 рік

Близнюки

Близнюки стикаються з конфліктом цього тижня. Відомі своєю адаптивністю та еклектичністю, Близнюки можуть зіткнутися з потребою Терезів у балансі та гармонії. Зіткнення енергій може призвести до внутрішніх суперечностей чи труднощів у збереженні рівноваги.

Рак

Рак цього тижня опинився у складному становищі щодо конфліктуючих енергій. Коли Марс увійде у знак Терезів, чутливість та емоційність Рака можуть вступити в конфлікт з логічною та спокійною поведінкою Терезів. Цей конфлікт може спричинити тимчасові заворушення та проблеми у міжособистісних відносинах.

Лев

Лев славиться своєю харизматичною та яскравою особистістю. Однак цього тижня, коли Марс входить у знак Терезів, Леви можуть зіткнутися з конфліктом через протилежні енергії. Поєднання прагнення Лева до уваги та визнання з акцентом Терезів на справедливість та компроміс може призвести до напружених ситуацій, які потребують співпраці.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!