ukr
русский

Чи повинен бути телевізор у спальні: зважуємо всі "за" і "проти"

Марина Грамович

Чи повинен бути телевізор у спальні: зважуємо всі 'за' і 'проти'
Переваги і недоліки телевізору в спальні. Джерело: Pexels

Розміщення телевізора в спальні – поширена практика, яка поступається за популярністю лише вітальні. UAportal розповідає про плюси і мінуси, щоб обдумати доцільність такого рішення.

Переваги телевізора в спальні:

Безсумнівно, наявність телевізора в спальні забезпечує зручність, об'єднуючи зону відпочинку з розвагами. Немає нічого кращого, ніж загорнутися під теплою ковдрою з чашкою чаю та переглянути фільм. Це неймовірно комфортний досвід. Крім того, після довгого і виснажливого робочого дня розслаблення в ліжку з улюбленим серіалом створює ідеальну атмосферу для релаксації.

Читайте також: Перевірені прості методи, як швидко зняти старі шпалери

Недоліки телевізора в спальні:

Тим не менш, важливо не забувати про недоліки телевізора в спальні. Яскраве мерехтливе світло екрана може призвести до порушень сну та безсоння. Крім того, перегляд фільмів із захоплюючими та швидкими сюжетами може перезбудити нашу нервову систему, що потенційно може викликати неспокій та занепокоєння.

Крім того, потрібно враховувати, що встановлення телевізора на шафу або стіну займає значний простір, що може бути проблематичним для і без того невеликих кімнат. Це може негативно вплинути на загальне планування та функціональність простору.

Раніше ми писали про 20 лайфхаків, які допоможуть швидше прибирати квартиру.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!