ukr
русский

Для кого підійде процедура відбілювання зубів: що про неї варто знати

Марина Грамович

Для кого підійде процедура відбілювання зубів: що про неї варто знати
Відбілювання зубів. Джерело: Pexels

Відбілювання зубів – популярна косметична процедура, яка має як плюси, і мінуси. Дуже важливо розуміти всю важливість естетики та гігієни ротової порожнини, тому UAportal розібрався в цьому питанні і представляє ключові переваги та недоліки відбілювання зубів.

Плюси

1. Впевненість

Відбілювання зубів може підвищити впевненість у собі та самооцінку завдяки покращенню зовнішнього вигляду посмішки. Яскрава, біла посмішка може зробити людину більш привабливою та впевненою у спілкуванні з оточуючими.

2. Поліпшення гігієни

Відбілювання зубів часто призводить до посилення уваги до регулярного чищення зубів, використання зубної нитки та загального догляду за зубами, що сприяє здоров'ю ясен, свіжого дихання та покращення гігієни порожнини рота.

Читайте також: Як дбайливо відбілити зуби в домашніх умовах: прості та ефективні способи

Мінуси

1. Чутливість зубів

Процедури відбілювання можуть викликати підвищену чутливість зубів. Відбілюючі засоби, що використовуються, можуть тимчасово зробити зуби більш чутливими до гарячих і холодних температур. 

2. Роздратування ясен

Роздратування ясен може виникнути внаслідок відбілювання зубів. Це може викликати почервоніння, набряк або болючість, але зазвичай це легке та тимчасове явище.

3. Тимчасові результати

Відбілювання зубів не має постійного результату. Ефект відбілювання може зникати з часом, особливо якщо ви продовжуєте вживати речовини, що викликають утворення плям, такі як кава, чай або тютюн. Для підтримки яскравої посмішки можуть бути потрібні додаткові сеанси відбілювання.

Нагадаємо, сучасна стоматологія може зробити справжню голлівудську посмішку. Ми зібрали для вас корисну інформацію щодо відбілювання зубів, переваги та недоліки цієї процедури.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!