ukr
русский

Для чого потрібні металеві губки: поради господинь

Марина Грамович

Металеві губки
Що відомо про металеві губки. Джерело: UAportal

Металеві губки — це невід'ємна частина багатьох господарських прибиральних наборів, проте багато людей не усвідомлюють всі можливості їх використання. Вміло використовуючи ці губки, можна досягти максимальної ефективності при прибиранні кухонних поверхонь, ванних кімнат та інших приміщень.

UAportal зібрав поради та методи використання металевих губок, що можуть вражати своєю універсальністю та корисністю в побуті.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Боротьба з іржею 

Використовуйте металеві губки для очищення іржі з металевих поверхонь. Змочіть губку і обережно потріть іржаву ділянку. Жорстка щетина губки видалить частинки іржі та відкриє блискучу поверхню.

Боротьба зі стійкими плямами 

Металеві губки – чудовий інструмент для боротьби зі стійкими плямами та залишками запеченої їжі. Змочіть металеву губку і використовуйте її, щоб відскребти бруд з посуду для запікання або листів для випікання. Абразивна поверхня губки допомагає розпушити бруд і жир, полегшуючи їхнє видалення.

Художнє застосування 

Металеві губки можна використовувати для творчих цілей, таких як малювання або ремесло. Використовуйте металеву губку як інструмент для створення текстури для творів мистецтва. Занурте губку у фарбу і злегка проведіть нею по полотну або паперу, щоб створити цікаві візерунки та текстури. Металева щетина створює унікальні мазки та додає глибини творінню.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!