ukr
русский

Дієві лайфхаки для різних життєвих ситуацій: ви точно не знали цього

Марина Грамович

Дієві лайфхаки для різних життєвих ситуацій: ви точно не знали цього
Лайфхаки для різних ситуацій. Джерело: Pexels

Коли ми стикаємося з незначними проблемами, іноді все, що потрібно, – це трохи уяви та креативності, щоб знайти рішення. UAportal підготував три лайфхаки, які можуть здатися незвичайними, але виявилися неймовірно ефективними та практичними в реальному житті.

1. Одна батарейка замість двох

Уявіть, що ви опинилися в ситуації, коли у вас є лише одна запасна батарея. Є хитрий лайфхак, який може врятувати ситуацію. Встановивши батарейку по діагоналі, правильно вирівнявши плюс і мінус, ви зможете успішно живити один пристрій.

Однак майте на увазі, що використання цього методу протягом тривалого часу або паралельне підключення декількох пристроїв призведе до швидшого розрядження батареї. Найкраще використовувати його як короткочасне рішення, коли ви перебуваєте в скрутному становищі.

Читайте також: Як самостійно укласти ламінат вдома: поради щодо ремонту

2. Як полагодити тріснуті амбушури навушників

З часом амбушури навушників можуть псуватися, тріскатися і відвалюватися. На щастя, є два простих рішення цієї проблеми. Ви можете акуратно відклеїти пошкоджену амбушуру вручну, або ж для більш швидкого та ефективного вирішення проблеми скористайтеся звичайним скотчем. Просто наклейте стрічку на місце тріщини, і через кілька хвилин ваші навушники будуть виглядати майже як нові.

3. Як нічого не забувати

Ви коли-небудь відчували постійне занепокоєння, що забули щось важливе, коли виходили з дому? Це поширене відчуття, особливо коли наш розум заклопотаний рано вранці. Один з практичних способів подолати забудькуватість – покласти річ, яку ви не хочете забути, поруч з ключами.

Оскільки ми рідко виходимо з дому без ключів, вихопивши їх на виході, ми нагадуємо собі, що потрібно взяти ще й річ, яка лежить поруч. Це простий, але ефективний лайфхак.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!