ukr
русский

Аби мати щасливе життя: негативні слова, яких слід уникати

Владислав Москаленко

Аби мати щасливе життя: негативні слова, яких слід уникати
Слова, яких варто уникати. Джерело: pexels

Слова мають важливе значення в нашому житті, і є певні вирази, які можуть притягувати негатив, неприємності та навіть невдачі. UAportal розповів про деякі слова, яких слід уникати, щоб зберегти позитивне мислення. 

1. "Прощавай"

Слово "прощавай" часто асоціюється з втратою. Забобонні вірування припускають, що використання цього слова може привернути розставання або втрату чогось цінного. Щоб уникнути негативних конотацій, бажано обирати альтернативи на кшталт "до зустрічі" або "бережіть себе".

2. "Бувай"

Як і попереднє слово, "бувай" також може означати прощання або тимчасову розлуку. Дехто вважає, що його регулярне вживання може призвести до негативних змін або розриву стосунків. 

Читайте також: Ставте досяжні цілі: топ-5 способів, як підвищити продуктивність

3. "Невдача"

Слово "невдача" має потужну здатність притягувати небажані події в житті. Якщо ми постійно обговорюємо невдачі та зосереджуємося на них, ми мимоволі запрошуємо їх у своє життя. Замість цього краще зосередьтеся на зростанні та особистому розвитку.

4. "Катастрофа"

Слово "катастрофа" несе велике негативне емоційне навантаження. Краще використовувати його виключно для обговорення історичних або минулих подій.

5. "Смуток"

"Смуток" пов'язаний з почуттям горя та нещастя. Часте використання цього слова може призвести до збільшення кількості сумних подій. Натомість обирайте альтернативні фрази, які сприяють емоційному щастю та позитиву.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно медитувати, якщо ви початківець.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!