ukr
русский
English

Що означає, коли лелека прилетіла до вашої оселі

Марина Грамович

Що означає приліт лелеки до вашої оселі
Що означає приліт лелеки до вашої оселі. Джерело: UAportal

З давніх-давен лелек шанували як священних птахів, що символізують любов, щастя і безперервність роду. UAportal розповідає про глибокі значення, пов'язані з прильотом лелеки на ваш поріг.

Як перелітні птахи, лелеки восени відлітають у теплі краї, щоб навесні повернутися на батьківщину. Наші пращури уважно спостерігали за їхнім прильотом як за передвісником майбутніх погодних змін. Ранній приліт лелек вказував на швидке і тепле літо.

Що ж означає візит лелеки

1. Проблиск радості:

Якщо ви побачили лелеку, що рано прилетіла, чекайте на швидке святкування весілля у вашому соціальному колі.

2. Розширення сім'ї:

Помітити цілу зграю лелек означає підвищену ймовірність поповнення в родині або радісну зустріч з давно втраченими родичами.

3. Поклик кохання:

Незаміжній жінці лелека, що летить в її бік, обіцяє возз'єднання з коханим протягом року.

4. Відродження надії:

Пари, які намагаються завагітніти, спостерігаючи за лелекою, можуть загадати сердечне бажання про дитину. Завдяки цьому символізму вони можуть очікувати, що їхнє бажання здійсниться в найближчому майбутньому.

5. Щастя:

Коли лелеки звивають гніздо на вашому даху, на вас чекає низка радісних моментів і підвищеного сімейного щастя.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

6. Охоронці даху:

Якщо лелека оселилася на вашому даху без гнізда, чекайте на важливі та приємні події у вашому житті протягом наступного року.

7. Регулярні візити:

Якщо ви бачите лелек, які часто пролітають над вашим будинком, то це пророкує майбутні досягнення і велику кількість радості.

8. Відліт лелеки:

Однак, якщо лелека залишає своє гніздо на вашому даху і переїжджає в сусідній будинок, варто бути обережним. У таких випадках будьте пильні, оскільки відліт лелеки з гнізда сигналізує про потенційні трагедії або нещастя у вашому домі.

Аналогічно, в ситуаціях, коли лелека повністю покидає своє гніздо і не повертається, це означає наближення нещасного випадку вдома. Таке тлумачення справедливе, якщо лелека переносить своє гніздо в інший сусідній будинок.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!