ukr
русский

Що покласти в шафку, аби на кухні смачно пахло: Лайфхаки від господинь

Марина Грамович

Запах на кухні
Дізнайтесь, як наповнити кухню приємними ароматами. Джерело: UAportal

Секрет свіжого та приємного аромату на кухні часто полягає в простих, але ефективних методах. Досвідчені господині завжди знають, які продукти та прийоми використовувати, щоб створити чарівну атмосферу в кулінарному просторі. UAportal підготував три лайфаки, що допоможуть наповнити кухню приємними запахами.

Свіжа зелень

Свіжа зелень не тільки додає стравам смаку, але й випромінює приємний аромат. Перев'язавши пучок трав ниткою і повісивши їх у шафі, ви зможете розвіяти аромат у повітрі, створюючи чудовий запах.

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Шкірки цитрусових

Ще одна практична порада – використання цитрусових шкірок, щоб створити приємний запах на кухні. Замість того, щоб викидати їх, збережіть шкірки з апельсинів, лимонів або грейпфрутів і покладіть їх у шафу. Натуральні олії, що виділяються шкіркою, проникатимуть у шафу, наповнюючи вашу кухню бадьорим ароматом.

Харчова сода

Якщо ви хочете усунути неприємні запахи в кухонній шафі, ефективним рішенням буде використання харчової соди. Сода зможе поглинути і нейтралізувати запахи, залишивши чистий і свіжий аромат. Періодична заміна соди забезпечує її свіжість та ефективність у підтримці приємного запаху на кухні.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійкі запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!