ukr
русский

Що робити з посудом, яким більше не користуєтесь: 5 практичних порад

Владислав Москаленко

Що робити з посудом, яким більше не користуєтесь: 5 практичних порад
Поради, які допоможуть вирішити що робити з непотрібним посудом. Джерело: Pexels

UAportal розповів, що робити з посудом, яким ви не користуєтесь. Від перепрофілювання до пожертвування – дізнайтеся практичні поради, як очистити свій дім від непотрібних речей.

Перепрофілювання

Проявіть креативність і перетворіть старі тарілки та миски на красиві декоративні вироби, наприклад, настінні картини або підноси. Це чудовий спосіб зменшити захаращеність, а також додати особистого штриху до декору вашої оселі.

Пожертвування місцевим притулкам

Ще одним варіантом утилізації посуду є пожертвування його місцевим притулкам або благодійним організаціям. Багато нужденних людей могли б отримати користь від цих предметів.

Читайте також: Блогерка розповіла про 6 лайфхаків з прибирання, які не працюють, а роблять лише гірше

Проведення гаражного розпродажу або обміну

Якщо у вас є посуд у хорошому стані, але він просто не підходить для поточного способу життя, подумайте про те, щоб влаштувати гаражний розпродаж або організувати обмін з друзями та родиною. 

Дарувати друзям і родині

Подумайте про те, щоб віддати посуд друзям і родичам, яким він більше потрібен, замість того, щоб дозволити йому припадати пилом у шафі. Ділитися з близькими не лише зменшує кількість відходів, але й зміцнює зв'язки та сприяє почуттю товариства.

Раніше UAportal писав про різні природні методи, які дозволяють швидко, ефективно та з мінімальною кількістю продуктів ароматизувати вашу кухню після смаження чи приготування їжі. Адже ці стійкі запахи можуть затримуватися на тривалий час.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!