ukr
русский

Що робити з неприємними подарунками: Народні прикмети та забобони

Марина Грамович

Що робити з неприємними подарунками: Народні прикмети та забобони
Що варто зробити з неприємними подарунками. Джерело: Pexels

Подарунки часто асоціюються з радістю та вдячністю, зазвичай їх отримують від близьких людей або тих, з ким ми маємо позитивні стосунки. Однак бувають випадки, коли ми отримуємо презент від людини, яка нам не дуже подобається або викликає негативні емоції. UAportal розповів, що за таких обставин народні прикмети допомагають зрозуміти, як поводитися з такими небажаними подарунками.

Згідно з цими повір'ями, не можна тримати такі речі у себе протягом тривалого часу. Негативна енергія, пов'язана з подарунком від неприємної людини, може мати згубні наслідки. Тому бажано якнайшвидше позбутися такого предмета, щоб уникнути можливих наслідків.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

Найкращим варіантом є непомітна утилізація. Вважається, що таким чином ви убезпечите себе і того, хто подарував подарунок, від майбутніх неприємностей, пов'язаних з цією негативною енергією. Однак дуже важливо переконатися, що спосіб позбутися його залишився невідомим, щоб запобігти будь-якій потенційній плутанині або конфлікту.

В якості альтернативи, існує цікавий варіант вирішення цієї ситуації. Замість того, щоб відправляти подарунок на звалище, подумайте про те, щоб передарувати його.

Хоча це може здатися контрінтуїтивним, народні прикмети свідчать, що, пересилаючи подарунок, ви нібито захищаєте себе від будь-якої негативної енергії, яку він може нести в собі. Цей вчинок слугує символічним методом нейтралізації небажаних наслідків, пов'язаних з подарунком.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!