ukr
русский

Що робити з коробкою від обручок після весілля: Найкраще рішення

Владислав Москаленко

Що робити з коробкою від обручок після весілля: Найкраще рішення
Що робити з коробочкою від обручок. Джерело: Pexels

Після пам'ятного моменту освідчення з обручкою в красиво подарованій коробочці, за весільними клопотами та урочистостями часто забувається її значущість. Однак виникає питання: що робити з цією річчю після того, як пара обмінялася обітницями? UAportal розповів, що замість того, щоб нехтувати нею, шкатулка, в якій колись зберігалася обручка, може слугувати не лише для церемонії, а й для інших цілей.

Традиційно існує повір'я, пов'язане зі скринькою для обручок. Згідно з ним, наступний, хто доторкнеться до скриньки, окрім нареченого і нареченої, незабаром розпочне свій власний шлях до створення сім'ї. Це відкриває можливість передати цей символічний предмет і принести радість у чиєсь життя.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

В ідеалі, пара може подарувати скриньку комусь, з ким вони тісно пов'язані, комусь, кому вони щиро бажають особистого щастя, і комусь, хто вже пов'язаний з новою сім'єю. Ідеальним одержувачем такої скриньки може стати весільний свідок, який відіграв важливу роль у церемонії.

Згідно з традицією та народним повір'ям, вважається, що людина, яка стає власником спеціальної скриньки, має багатообіцяюче майбутнє у пошуках свого супутника життя, що гарантує, що вона не залишиться самотньою надовго.

Передаючи цю красиву коробку комусь із близьких, молодята дарують найкращі побажання тому, хто їм дорогий. Це стає унікальним і значущим жестом, який несе в собі надію на справжнє кохання і щастя в житті одержувача.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!