ukr
русский

Чотири стильні образи з джинсами та білою футболкою: одягайтеся зі смаком

Марина Грамович

Чотири стильні образи з джинсами та білою футболкою
Образи з джинсами та білою футболкою, які варті уваги. Джерело: UAportal

Класичне поєднання джинсів і білої футболки, що має бути в гардеробі кожної жінки, є улюбленою річчю багатьох модниць. За допомогою кількох простих доповнень цей базовий набір можна перетворити на модні та неординарні образи. UAportal підготував чотири стильних варіанти:

Повсякденний варіант

Оберіть завужені джинси, білу футболку, кросівки та подовжений кардиган для універсального і практичного повсякденного образу. Доповніть образ сумочкою на довгому ремінці для додання стилю.

Читайте також: Тренд цього літа: стильна стрижка, що омолоджує та підкреслює красу жінок 50+ (фото)

Діловий образ

Створіть свій робочий образ, поєднавши вузькі чорні джинси з білою футболкою. Це поєднання випромінює класику та мінімалізм. Додайте чорні туфлі-човники, щоб справити незабутнє враження на колег.

Романтичний образ

Для побачення оберіть світло-блакитні вузькі джинси і білу футболку з м'яких тканин, що облягає фігуру. Доповніть образ однотонним яскравим довгим жакетом і босоніжками на шпильці, щоб додати елегантності.

Стиль кежуал

Візьміть на озброєння вуличну моду, обравши джинси з потертостями. Поєднайте білу футболку з клітчастою сорочкою, щоб створити бунтарський та оригінальний образ. Доповніть образ зручними кросівками для практичного і модного кежуал-стилю.

Нагадаємо, раніше UAportal розповідав про чотири варіанти трендової стрижки 2024, які підкорили серця знаменитостей та аристократії.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!