ukr
русский

Чим зайняти себе, коли немає світла: Поради

Марина Грамович

Немає світла
Чим зайнятись під час відключень світла. Джерело: korrespondent.net

Коли відсутнє світло, існує безліч способів бути зайнятим та продуктивним у таких умовах. Створення комфортної та привабливої атмосфери може значно сприяти цьому. UAportal підготував декілька порад, що допоможуть зайняти себе, поки немає світла.

Створення куточка для читання

Один зі способів зайняти себе без світла – створити затишний куточок для читання. Виберіть зручне місце в будинку, додайте трохи м'якого освітлення і зберіть стопку книг, які ви давно хотіли прочитати.

Настільні ігри та пазли

Ще один чудовий спосіб розважитися без світла – пограти в настільні ігри та пазли. Можна запросити друзів або членів сім'ї приєднатися до розваги.

Оволодіння новими навичками

Використовуйте час, проведений без світла, як можливість навчитися новим навичкам або хобі. В'язання, або гра на музичному інструменті – є багато видів діяльності, якими можна займатися при слабкому освітленні.

Читайте також: Як правильно медитувати, якщо ви початківець: поради спеціалістів

Ведення щоденника та рефлексія

Ведення щоденника може бути просвітницьким способом згаяти час. Акт роздумів над думками, досвідом та емоціями через письмо може бути заспокійливим та інтроспективним процесом.

Медитація та релаксація

Включення медитації та релаксації у свій розпорядок дня під час відсутності світла може допомогти зменшити стрес і тривогу, наповнити час уважністю і спокоєм. Будь то кілька хвилин глибокого дихання або медитації, це може бути цінним інструментом для збереження спокою та рівноваги. Для покращення медитативного досвіду можна створити плейлист заспокійливої музики.

Нагадаємо, ми вже писали про прості техніки медитації для початківців.

Хотите получать самые актуальные новости о войне и событиях в Украине – подписывайтесь на наш Telegram-канал!