ukr
русский

Чим перекусити в офісі: поради

Марина Грамович

Обід в офісі
Що взяти з собою на обід в офіс. Джерело: UAportal

Обід в офісі часто стає не лише перепочинком, але й важливим моментом під час робочого дня. Він може впливати на продуктивність, настрій та загальне самопочуття. Щоб зробити цей час максимально корисним та приємним, UAportal зібрав кілька ключових порад, які допоможуть вам отримати максимум від обідньої перерви в офісі.

Попіклуйтесь про поживність

Збалансований ланч-бокс для офісних працівників може включати джерела білка, такі як куряче м'ясо або тофу, цільнозернові продукти, такі як кіноа або рис, а також овочі, такі як броколі або морква, для повноцінного харчування. Для більшої поживної цінності та ситості можна додати здорові жири з таких джерел, як авокадо або горіхи.

Заощаджуйте час

Залишки від вечері напередодні ввечері можуть слугувати економією часу та поживним варіантом обіду в офісі. Подумайте про те, щоб упакувати залишки смаженої картоплі, макаронів або домашнього супу для смачного та ситного обіду.

Читайте також: П’ять причин негайно покинути співбесіду: ознаки токсичного керівництва

Віддайте перевагу овочам

Покладіть у ланч-бокс салат, поєднавши зелень, таку як шпинат або рукола, з яскравими овочами, такими як помідори, огірки та болгарський перець. Додайте трохи смаженої на грилі курки або нуту, щоб додати білка. Не забудьте упакувати заправку окремо, щоб зберегти свіжість салату.

Не забудьте про закуски

Обирайте більш здорові закуски для ланч-боксу, наприклад, свіжі фрукти, йогурт або невелику порцію горіхів. Ці варіанти забезпечують стійку енергію і дають відчуття ситості до самої вечері.

Попіклуйтесь про водний баланс

Залишайтеся зволоженими протягом дня, поклавши в ланч-бокс пляшку з водою, яку можна багаторазово поповнювати. Додайте у воду шматочки лимона або ягоди, щоб освіжитися. Щоб зробити вибір на користь здорового харчування, уникайте солодких напоїв і віддавайте перевагу воді або несолодкому трав'яному чаю.

Нагадаємо, ми вже писали, як не провалити співбесіду.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!