ukr
русский
English

Чого ви не знали про подушки: Народні прикмети та забобони

Марина Грамович

Чого ви не знали про подушки: Народні прикмети та забобони
Забобони, пов'язані з подушками. Джерело: Pexels

Цікаво, що існують повір'я щодо подушок, які застерігають нас від їхнього дарування. UAportal розглядає деякі з цих прикмет.

1. Забезпечення матеріальних багатств

Для тих, хто прагне фінансового покращення або позитивних змін у житті, вважається, що подушки, прикрашені тваринами або геометричними візерунками, можуть привернути матеріальне багатство і процвітання.

2. Створення гармонії для молодят

Вважається, що в першу шлюбну ніч молодята повинні покласти подушки таким чином, щоб їхні зрізи торкалися одна одної. Це символізує довге і щасливе подружнє життя.

3. Уникнення розбрату в родині

Не рекомендується дарувати сім'янину лише одну подушку, оскільки це може призвести до суперечок у сім'ї та конфліктів зі своєю другою половинкою.

4. Не даруйте подушки на роботі

Підлеглим слід проявляти обережність, пропонуючи подушку в якості подарунка своєму начальству. Такий презент може ненавмисно спровокувати конфлікти та суперництво в робочому середовищі.

5. Не приймайте подушки від незнайомих людей

Слід бути обережним, приймаючи подушки в подарунок від незнайомих людей, оскільки такі пропозиції можуть мати негативні наміри або енергетику дарувальника.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

6. Управління небажаними подарунками

У випадках, коли важко відмовитися або повернути такий подарунок, рекомендується зберігати подушку в коробці і поставити її в найдальший кут шафи. Це допоможе мінімізувати потенційний вплив будь-якої негативної енергії.

7. Позитивна енергія від близьких

Подушки, отримані в подарунок від членів сім'ї, близьких родичів або найкращих друзів, зазвичай випромінюють найбільш позитивну енергію. Тому такі подарунки мають потенціал притягувати бажані зміни у вашому житті.

8. Роль подушок в стосунках

Жінкам, які бажають завагітніти, рекомендується покласти під подушку ляльку або брязкальце, а тим, хто прагне зміцнити любов у подружніх стосунках – пошити декоративну подушку, прикрашену красивими квітами. Поклавши її на диван, вони можуть використовувати як оберіг, що захищає їхні стосунки.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!