ukr
русский

Швидко, легко та акуратно: основні принципи правильного складання гардеробу

Владислав Москаленко

Правила складання одягу без зусиль
Мистецтво складання одягу. Джерело: www.pexels.com

Тримати речі чистими та впорядкованими дуже важливо для гарного вигляду гардеробу. UAportal підготував поради та прийоми складання різних предметів одягу, які допоможуть підтримувати порядок у шафі.

Штани

Важливо почати з того, що покласти на рівну поверхню з правильно вирівняними швами. Після цього зігніть навпіл штани і розгладьте всі складки, щоб забезпечити чистий, чіткий вигин. Складіть кожну штанину в центр, створюючи охайний та акуратний вигляд.

Футболки

Щоб скласти футболку зручно та естетично, почніть з того, що покладіть її на чисту поверхню, розстеливши рівною стороною донизу. Складіть один рукав та бічну частину всередину, щоб створити пряму та рівну лінію.

Читайте також: Не поспішайте викидати: як дати друге життя зламаній помаді

Спідня білизна

Для швидкого і візуально привабливого способу складання спідньої білизни покладіть їх на пласку поверхню лицьовою стороною вниз. Потім згорніть пахову зону всередину до пояса, а бічні частини до середини, щоб створити компактну форму.

Спідниці

Почати з того, що покласти спідницю на рівну поверхню і скласти одну сторону всередину, а потім повторити цей процес з іншою стороною. Для завершення складайте спідницю знизу вгору, щоб створити компактну та впорядковану складку.

Нагадаємо, ми вже писали, якою помадою краще не користуватися після 35.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !