ukr
русский

Непокоїть спрага влітку: як її швидко втамувати

Владислав Москаленко

Як боротися зі спрагою
Цікаві поради, які допоможуть втамувати спрагу влітку. Джерело: pixabay.com

Підтримувати водний баланс влітку дуже важливо для загального самопочуття. Що стосується того, як позбутися спраги влітку, UAportal підготував добірку порад.

Дотримуйтеся водного балансу

Підтримувати водний баланс влітку дуже важливо. Пийте багато води протягом дня, щоб уникнути зневоднення. Включайте у свій раціон фрукти та овочі, такі як кавун і огірок.

Розбавте раціон освіжаючими напоями

Окрім води, існує безліч освіжаючих напоїв, які можуть допомогти впоратися зі спрагою. Такі напої, як трав'яні чаї з льодом, домашній лимонад та кокосова вода, не тільки підтримують водний баланс, але й забезпечують приємний спосіб охолодитися у спекотну погоду. 

Читайте також: Як обрати дієту, яка допоможе схуднути

Уникайте споживання алкоголю

Пам'ятайте про те, що алкоголь може призвести до зневоднення організму. Помірність при вживанні алкогольних напоїв допоможе уникнути поганого самопочуття. Варто взагалі виключити їх зі свого раціону, а замінити на більш корисні варіанти напоїв.

Створіть ідеальний варіант напою для себе

Збагачення води свіжими фруктами, травами і навіть овочами може принести додатковий смак і зробити процес вживання напою більш приємним. Експериментуйте з такими поєднаннями, як полуниця-м'ята, цитрусові-імбир або огірок-лайм, щоб створити власний рецепт напою. Спробуйте різні інгредієнти, щоб знайти ідеальну комбінацію для себе.

Нагадаємо, ми вже писали, як схуднути в домашніх умовах.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!