ukr
русский

Ajax Systems розширює виробничі потужності, запустивши виробництво в Києві

Владислав Москаленко

Ajax Systems розширює виробничі потужності, запустивши виробництво в Києві
Ajax Systems відкриває виробництво в Києві. Джерело: gagadget.com

Ajax Systems, українська компанія, відома своїми системами безпеки, оголосила про запуск передсерійного виробництва нових пристроїв на своєму заводі в Києві. UAportal розповів, що цей стратегічний крок має на меті сприяти розширенню продуктового портфоліо компанії до 135 пристроїв. Серед них відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, мережеві відеореєстратори Ajax, сенсорні клавіатури KeyPad TouchScreen та інші цікаві пристрої, представлені на нещодавній спеціальній події Ajax Special Event.

Що відомо

Рішення про створення виробничого центру в Києві було зумовлене необхідністю розмістити R&D команду та забезпечити більш ретельний контроль над процесами виробництва нових продуктів. Ретельне тестування, додаткове обладнання та процедури верифікації є необхідними для запуску пристроїв у масове виробництво. Такий підхід гарантує, що виробнича команда може більш ефективно співпрацювати з інженерами-розробниками.

Відділ передсерійного виробництва, що має потужність – від 50 000 до 70 000 пристроїв щомісяця, активно шукає талановитих людей з різних спеціальностей. До команди, яка налічує 220 осіб, приєднаються такі фахівці, як оператори SMD-ліній, складальники блоків живлення, оператори випробувальних стендів, складальники, сортувальники QC, оператори тривалих випробувань, контролери якості та інженери.

Останнім часом Ajax Systems робить помітні кроки вперед. Навесні 2022 року компанія перенесла свої виробничі потужності в західний регіон України, підкресливши тим самим своє прагнення до зростання та вдосконалення. Зокрема, Ajax Systems також розширила свою діяльність, відкривши 5 січня 2022 року додатковий завод у Туреччині.

Для тих, хто не знайомий з компанією, Ajax Systems спеціалізується на створенні передових систем безпеки, які включають бездротові пристрої сигналізації, датчики руху, датчики протікання води та ряд інших елементів систем безпеки як для житлових, так і для комерційних приміщень. Наразі послуги Ajax Systems захищають понад 2,5 мільйона користувачів у 187 країнах світу.