ukr
русский

5 речей, які притягують бідність: Їх варто прибрати з дому

Марина Грамович

5 речей, які притягують бідність: Їх варто прибрати з дому
Речі, які приносять бідність в оселю. Джерело: Pexels

Щоб забезпечити успішне життєве середовище, важливо враховувати, які предмети у вашій оселі можуть несвідомо притягувати бідність. UAportal розповів, що певні повір'я стверджують, що є предмети, які можуть негативно впливати на атмосферу і перешкоджати фінансовому процвітанню.

1. Старий, зношений гаманець

Вважається, що зберігання грошей у доглянутому і функціональному гаманці збільшує фінансову удачу. Викиньте старі гаманці, які бачили кращі часи, оскільки вони навряд чи притягують багатство або створюють належні умови для матеріального процвітання.

2. Пошкоджений посуд

Існує повір'я, що розбиті тарілки та чашки можуть принести нещастя. Бажано негайно викинути ці предмети, оскільки вони можуть перешкоджати потоку позитивної енергії та порушити атмосферу вашого будинку.

3. Надмірний безлад і мотлох

Накопичення непотрібних речей призводить лише до безладу і застою. Важливо дотримуватися правил ведення домашнього господарства, усуваючи несправне обладнання, зайві коробки та непотрібні папери. Прибираючи свій житловий простір, ви відкриваєте простір для потоку позитивної енергії та створюєте середовище, сприятливе для приходу багатства.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

4. Фотографії з негативною енергією

Вважається, що певні фотографії, особливо ті, що зображують смуток або горе, несуть негативну енергетику. Бажано прибрати їх з вашого житлового простору, оскільки вони можуть перешкоджати позитивним вібраціям. Натомість оточіть себе зображеннями, які надихають на щастя і процвітання.

5. Пошкоджені символи багатства

Якщо ви придбали символи багатства, наприклад, грошову жабу, важливо зберігати їх у хорошому стані. Вважається, що пошкоджені талісмани можуть порушити грошовий потік. Щоб забезпечити їхню ефективність, негайно замініть або відремонтуйте.

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!