ukr
русский
English

5 цікавих фактів про Тейлор Свіфт

Марина Грамович

5 цікавих фактів про Тейлор Свіфт
Факти про Тейлор Свіфт. Джерело: Pixabay

Тейлор Свіфт, мультиталановита артистка, досягла неабиякого успіху. На додаток до її численних нагород, є кілька захоплюючих фактів, про які розповість UAportal.

Met Gala

У 2016 році Тейлор Свіфт взяла на себе роль співголови цього престижного заходу, відомого екстравагантним гламуром і високопоставленими відвідувачами. Квитки на захід коштують приголомшливих $30 000, а місця за столом – $275 000.

Показ Victoria's Secret

Тейлор Свіфт не лише виступала на відомих показах нижньої білизни Victoria's Secret у 2013 та 2014 роках, але й брала участь в їх організації. Вона визначала модельний склад та комунікувала з друзями, які брали участь у показі.

Читайте також: Три "Оскари", інновації та соціальні проблеми: Яке значення Том Круз надав кінематографу

Обкладинки журналів

Тейлор Свіфт незліченну кількість разів з'являлася на обкладинках журналів. Elle, Harper's Bazaar, Marie Claire та Vogue неодноразово демонстрували її. Вона також тричі прикрашала сторінки журналу Time.

"Таємні" зустрічі з фанатами

Тейлор Свіфт цінує свої стосунки з шанувальниками і намагається зробити кожну зустріч особливою. Вона влаштовує приватні фан-зустрічі перед презентаціями альбомів. Прикладом цього був 2014 рік, коли Тейлор запросила 89 відданих і активних фанатів до себе додому, де вона представила пісні зі свого відомого альбому 1989 року.

Благодійність

Важливим аспектом успіху Тейлор Свіфт є її прихильність до благодійності. Наприклад, вона пожертвувала $15,500 на допомогу 19-річній шанувальниці, чия мати перебувала в комі. Крім того, вона виділила 70 000 доларів на нові книги для дітей та підлітків для бібліотеки свого рідного міста.

Нагадаємо, ми розповіли цікаві факти про епатажного артиста Даміано Давіда

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !