ukr
русский
English

5 ефективних порад для усунення стійкого запаху зі взуття

Марина Грамович

5 ефективних порад для усунення стійкого запаху зі взуття
Як позбутися запаху від взуття. Джерело: Pexels

Коли ви стикаєтеся з неприємним і стійким запахом, що походить від вашого взуття, дуже важливо впровадити прості, але ефективні рішення, які допоможуть його позбутися. UAportal розповідає про те, що важливо усунути першопричину за допомогою професійних методів.

Засоби для догляду за взуттям

Купівля високоякісних засобів для догляду за взуттям має важливе значення. Почніть з обробки устілок цими спеціалізованими розчинами, а потім переходьте до внутрішньої частини туфель або кросівок. Ці засоби спеціально розроблені для боротьби з неприємними запахами.

Використовуйте поглиначі запаху

Використовуйте поглиначі запаху, які часто продаються в упаковці з новим взуттям. Ці засоби ефективно вбирають вологу та усувають неприємні запахи, які могли залишитися.

Читайте також: Навіщо класти поліетиленовий пакет у машинку під час прання

Догляд за шкірою стоп

Догляд за шкірою стоп так само важливий, як і догляд за взуттям. Вивчіть широкий асортимент дієвих кремів і мазей, доступних на ринку, щоб зменшити пітливість ніг.

Забезпечте належне висихання

У теплу пору року замість того, щоб зберігати закрите взуття в приміщенні, залиште його на ніч провітрюватися на балконі. Це дозволить їм належним чином висохнути і сприятиме належній вентиляції, гарантуючи, що будь-які сліди вогкості і бактерій будуть зведені до мінімуму.

Кедрові подушечки

Подумайте про використання кедрових подушечок для взуття, які творять чудеса в боротьбі з неприємними запахами. Поклавши їх у взуття на ніч, ви не лише збережете його форму, поки воно сохне, але й ефективно боротиметеся з будь-якими застарілими неприємними запахами.

Нагадаємо, що запах зношеного взуття може бути неприємним і бентежним. Існують перевірені та випробувані методи, які допомагають зменшити та видалити неприємний запах із взуття.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!