ukr
русский

3 ситуації, коли варто почекати з покупкою одягу: Забобони, які слід врахувати

Марина Грамович

3 ситуації, коли варто почекати з покупкою одягу: Забобони, які слід врахувати
Коли не варто купувати новий одяг. Джерело: Pexels

Купівля нового одягу, безперечно, є приємним заняттям для багатьох людей. Жінки насолоджуються пошуком ідеальної сукні чи блузки, а чоловіки – елегантним костюмом чи футболкою з цікавим принтом.

Однак існують певні обставини, коли до придбання предметів гардероба слід підходити з обережністю, спираючись на традиційні фольклорні звичаї та прикмети. UAportal розповідає про три ситуації, коли краще почекати з покупкою нового одягу.

1. Негативне враження від продавця

Згідно з давніми повір'ями, придбання нового одягу може принести невдачу, якщо покупець раніше мав несприятливу зустріч з продавцем. У таких випадках рекомендується утриматися від придбання у нього будь-яких предметів гардероба.

Читайте також: Скільки троянд має бути в букеті, та кому слід дарувати різну кількість квітів

2. Довіряти внутрішньому голосу

Іноді, приміряючи новий одяг, людина може відчути незрозуміле відчуття, яке застерігає від покупки. Якщо трапилася така ситуація, не варто ігнорувати її. Довіра до інтуїції іноді може врятувати нас від потенційного жалю.

3. Фінансові обмеження

Варто бути обережним, обмірковуючи купівлю одягу, коли стикаєтеся з фінансовими обмеженнями. Якщо коштів не вистачає, а до наступної зарплати ще деякий час, розумно віддати перевагу більш важливим речам, таким як їжа, ліки та предмети першої необхідності, а не несуттєвим доповненням гардероба.

Нагадаємо, що заборони та забобони в Україні відіграли значну роль у формуванні культурної самобутності країни. Тому UAportal розповідає про найбільш поширені забобони та заборони, які існують в українському побуті та сімейному житті.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!