ukr
русский
English

3 прості та смачні ідеї для правильного сніданку: порадуйте себе

Владислав Москаленко

3 прості та смачні ідеї для правильного сніданку: порадуйте себе
Ідеї для правильного сніданку

Буває непросто придумати ідеї для сніданку, які були б одночасно корисними та ситними. UAportal підготував кілька практичних порад та ідей для смачних сніданків.

Вівсяна каша на ніч

Вівсянка на ніч – ідеальний варіант сніданку для тих, хто має вранці мало часу. Ідея проста: приготуйте вівсянку напередодні ввечері та залиште її на ніч замочуватися у молоці чи йогурті.

Читайте також: Рецепт ніжного суфле з ряжанки

Вранці можна додати у вівсянку фрукти, горіхи або мед, щоб створити смачний та поживний сніданок. Вівсянку на ніч можна приготувати в будь-якому контейнері з кришкою, що робить її ідеальним варіантом для сніданку на ходу.

Смузі у чашах

Відмінний спосіб отримати здоровий та освіжаючий сніданок. Їх легко зробити і можна пристосувати на свій смак.

Просто змішайте заморожені фрукти, такі як ягоди або банани, з молоком або йогуртом до отримання консистенції, що нагадує смузі. Потім перелийте суміш у чашку і додайте начинку, наприклад, гранолу, горіхи або насіння чіа.

Читайте також: Як розрізати бісквітний корж на ідеально рівні шматки: лайфхак з тарілкою та ниткою

Яєчні мафіни

Відмінний варіант сніданку для тих, хто хоче легко приготувати блюдо з високим вмістом білка. Щоб приготувати яєчні маффіни, збийте яйця та додайте вибрані вами овочі, наприклад, шпинат, болгарський перець або гриби.

Вилийте суміш у форму для маффінів і випікайте в духовці до золотаво-коричневого кольору. Яєчні мафіни можна зберігати в холодильнику і розігрівати в мікрохвильовій печі, щоб швидко поснідати напружений ранок.

Також пропонуємо рецепт салату з нутом, який підходить для веганів та вегетаріанців.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !