ukr
русский
English

3 лайфхаки з обробною дошкою, які спростять роботу на кухні

Марина Грамович

3 лайфхаки з обробною дошкою, які спростять роботу на кухні
Лайфхаки з обробною дошкою. Джерело: Pexels

Скоротити час, проведений на кухні – бажання, яке поділяє багато хто. На щастя, є кілька корисних порад і підказок, які можуть значно спростити процес приготування їжі та прибирання. UAportal розповів про три практичні хитрощі з обробною дошкою, які зроблять вашу щоденну кухонну роботу легкою та приємною.

Контейнер

Вам знадобиться контейнер або коробка, яка відповідає розміру вашої дошки. Бажано, щоб контейнер мав кришку. Помістіть кришку під дошку, щоб створити місце для збору нарізаних інгредієнтів.

Це просте пристосування позбавляє від необхідності часто ходити до смітника, дозволяючи викидати відходи прямо в контейнер. Заощаджуйте час і зменшуйте безлад на своєму столі за допомогою цього ефективного рішення.

Канцелярські гумки

Якщо ваша обробна дошка має тенденцію ковзати під час роботи, є просте рішення. Візьміть кілька канцелярських гумок і закріпіть по одній на кожному кінці. Цей хитрий лайфхак запобігає зсуву дошки на столі. 

Читайте також: У мережі показали спосіб, як зручно зберігати спеції на кухні: корисний відео-лайфхак

Як легко очистити обробну дошку

З часом ви можете помітити, що на дерев'яних дошках з'являються плями та змінюється колір. Щоб відновити їхній первозданний вигляд, вам знадобиться звичайний наждачний папір.

Почніть акуратно шліфувати поверхню дошки, поки вона не стане гладкою, а плями не зникнуть. Потім протріть дошку вологою губкою і дайте їй висохнути на повітрі.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як вимити вікна за допомогою йодного розчину. Зокрема, його можна приготувати вдома за кілька хвилин. Тоді як витрати на це мінімальні, проте результат точно вас вразить.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !