русский
Астрологія і гороскопи

Знаки зодіаку, що завдають болю: хто з чоловіків може стати небезпечним

Марина Грамович

Знаки зодіаку, що завдають болю: хто з чоловіків може стати небезпечним
Знаки зодіаку, які можуть образити. Джерело: Freepik

У житті трапляються як чудові зустрічі, так і болючі розчарування. Хоча нам пощастило мати поряд справжніх друзів, нерідко зустрічаються й ті, хто завдає нам рани, неначе встромляючи кинджал у серце. Проте, поглянемо на ситуацію з позитивного боку: кожен негативний досвід навчить нас, як поводитися у майбутньому. Сьогодні ми хочемо попередити вас про чоловіків за гороскопом, які можуть завдати найбільшої шкоди. Будьте обережні – під їхньою милою усмішкою можуть ховатися небезпечні наміри.

Читайте також: Яким знакам зодіаку важлива пристрасть

Овен

Овен часто виявляється надто впертим, що стає його основною проблемою. Коли він застряє у своїй думці, ніхто не зможе його переконати змінити позицію. Наприклад, якщо йому щось не подобається, він може різко висловити свою думку, навіть не задумуючись про те, як це вплине на вас. В першу чергу для нього завжди стоїть його власне "я", і він дивиться на світ з певною часткою егоїзму, навіть якщо йдеться про заплановане побачення — його може не хвилювати, якщо на нього чекає щось, що здається йому більш важливим.

Рак

Цей чоловік часто сам не розуміє, чого бажає від життя. Коли ви намагаєтеся підняти стосунки на новий рівень, він не може знайти в собі сили для цього, і, що найгірше, його не бентежить флірт з іншими. Рак намагається уникнути прив'язаності, постійно прагнучи підтвердити своє чоловіче "я". Ваша присутність може відходити на другий план, адже його его вимагає уваги, залишаючи вас з почуттям безнадійності.

Риби

Якщо між вами виникає конфлікт, приготуйтеся до того, що Риби візьмуть на себе роль жертви. Ви раптом відчуєте, що допустили серйозну помилку, адже вони сприймають ситуацію дуже особисто. Взаємини з ними можуть бути досить складними, адже їм важко адаптуватися до змін. Щоб зберегти свій імідж "ідеальної" особистості, вони можуть перекласти всю провину на вас і, навіть не задумуючись, принизити вас у колі своїх друзів.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про знаки зодіаку, які найбільші егоїсти.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!