русский
Polski
Астрологія і гороскопи

Названо найкращих чоловіків за знаком зодіаку: оточать свою другу половинку турботою

Анастасія Крищук

Названо найкращих чоловіків за знаком зодіаку: оточать свою другу половинку турботою
Вони ніколи не підуть на зраду

Жінки шукають чоловіків, які були б вірними та ставилися до них з повагою та любов'ю. На щастя для них, є певні знаки зодіаку, чоловіки-представники яких готові гори згорнути заради коханої та оточать її турботою.

За словами астрологів, найкращими чоловіками є Тельці, Раки, Леви та Терези. Такі чоловіки ставлять на перше місце в житті сім'ю та відрізняються вірністю.

Телець

Чоловіки, народжені під знаком Тельця, надійні та чесні. Вони намагаються забезпечити свою сім'ю всім необхідним і навіть із роками зберегти романтику у стосунках. Вони радуватимуть другу половинку приємними сюрпризами і зроблять все для того, щоб їхній будинок був "тихою гаванню", де панує любов та порозуміння.

Рак

Чоловіки-Раки дуже прив'язуються до своєї обраниці – якщо вони вже вирішили одружитись, то вірять, що проживуть разом усе життя. І уродженці знаку справді багато роблять для цього. Вони люблять як сімейні виїзди на природу, так і затишні домашні вечори, коли можна поговорити до душі та згадати приємні моменти.

Лев

Леви прагнуть бути постійно в центрі уваги і часто підкорюють великі кар'єрні висоти. Проте за цією гонкою вони не забувають про родину. Уродженці знаку ставляться до своєї обраниці з великою повагою і роблять все, щоб змусити її почуватися особливою. Вони не підуть на зраду, але вимагатимуть того ж таки від своєї другої половинки.

Терези

Чоловіки-Терези намагаються оточити свою партнерку максимальною увагою, вони робитимуть дорогі подарунки та влаштовуватимуть незабутні побачення. І це не просто показові акції, для них справді важливо, щоб обраниця була щасливою. Терези готові бути опорою для тієї, яку люблять. На них можна покластися.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

У той же час є люди, які легко керують іншими і досягають великих висот у кар'єрі. Вони мають всі лідерські якості, завойовують авторитет у суспільстві і багато заробляють, що дозволяє їх назвати кращими лідерами.