русский
Астрологія і гороскопи

"Мамин синок": які знаки зодіаку не можуть "відпустити спідницю"

Марина Грамович

'Мамин синок': які знаки зодіаку не можуть 'відпустити спідницю'
Чоловіки, привязані до матері. Джерело: Uaportal

У сучасних стосунках інколи виникає проблема, коли чоловік надто залежить від своєї матері. Жити з "маминим улюбленцем" може бути складно, оскільки це часто призводить до напруженості та конфліктів. Постійне порівняння з матір'ю і прив'язаність до неї руйнують гармонію в парі. У цій статті ви дізнаєтесь, під якими знаками народжуються чоловіки, які найчастіше виявляються "маминими синочками".

Читайте також: Які чоловіки ідеально підходять Овнам, Тельцям, Близнюкам та Ракам

Діва

Не дивуйтеся, якщо чоловік-Діва постійно згадує, як його мама робить те чи інше: "мама зробила б так", "мама сказала б інакше". Незважаючи на те, що він цінує сімейні традиції, іноді він може надто заглиблюватися в порівняння. Чоловіки, народжені під цим знаком, часто схильні порівнювати свою партнерку з матір'ю, і це навряд чи принесе позитивні результати. Однак, коли Діва вирішує бути з жінкою, це має означати готовність залишити материнську опіку й стати справжнім самостійним чоловіком.

Козоріг

Чоловік-Козеріг теж не завжди відрізняється самостійністю. Часто він поводиться як інфантильний підліток, перекладаючи відповідальність на свою матір: "мама вирішить", "мама зробить". Така поведінка робить його партнерці життя нестерпним. У випадку будь-яких труднощів він звертається за допомогою до матері, уникаючи самостійного вирішення проблем. Але справжній жінці потрібен чоловік, здатний взяти на себе відповідальність.

Звісно, така поведінка характерна не лише для Дів чи Козерогів. Чоловік будь-якого знака може бути "маминою дитиною", що ускладнює стосунки та виснажує емоційно. Життя з таким партнером часто перетворюється на безкінечну боротьбу, що з часом стає марною тратою часу та сил.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про жінку, яка буде найкращою дружиною серед знаків зодіаку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!