русский
Астрологія і гороскопи

Кінець вересня буде емоційним для деяких знаків зодіаку: кого це стосується

Марина Грамович

Кінець вересня буде емоційним для деяких знаків зодіаку: кого це стосується
Кінець вересня для знаків зодіаку. Джерело: Uaportal

Повний Місяць, відомий своїми сильними енергетичними вібраціями, здатний вплинути як на наше самопочуття, так і на рівень везіння різних знаків зодіаку. У ці дні варто бути уважним до емоцій та прийняття рішень, адже Місяць може посилити інтуїцію та навіть змінити хід подій. Супермісяць цього місяця може стати особливо потужним періодом для знаків, які чутливі до його впливу. Будьте уважними, особливо після 23 вересня, коли буде відчуватися вплив повного Місяця, застерігають астрологи.

Читайте також: Ці знаки зодіаку шукають швидке кохання

Супермісяць у знаку Риб принесе потужний вплив на всі знаки зодіаку, викликаючи справжні емоційні "американські гірки". Емоції загостряться, і ми можемо відчути, що наші почуття та бажання стають інтенсивнішими та глибшими. Знаки зодіаку, особливо ті, хто чутливий до енергій Місяця, помітять підвищену сприйнятливість до зовнішніх впливів, що може призвести до маніпуляцій або складних ситуацій.

До енергії Місяця особливо чутливі знаки зодіаку, які належать до водної стихії: Риби, Рак і Скорпіон.

- Риби відомі своєю інтуїцією та емоційною глибиною, тому місячні фази можуть сильно впливати на їх настрій та внутрішні переживання.

- Раки, оскільки їхній знак перебуває під управлінням Місяця, відчувають найсильніший зв'язок із його циклами. Повний Місяць для них може бути часом емоційних підйомів і спадів.

- Скорпіони також чутливі до місячної енергії, особливо через свою схильність до трансформації та глибоких емоційних процесів.

Загалом всі знаки зодіаку можуть відчувати втому, бажання уникати натовпу та зануритися у власні думки. Для деяких це період, коли сни стануть більш яскравими і символічними, а інтуїція підкаже відповіді на важливі питання. Хоча сни можуть виглядати загадково, не варто їх сприймати буквально — вони, можливо, є сигналом підсвідомості про важливі зміни в житті. Тож астрологи радять уважно дослухатися до своїх відчуттів і не залишатися бездіяльними у цей період.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи жінок за зодіаком, які найбільш ревниві.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!