русский
Астрологія і гороскопи

Яким знакам зодіаку пощастить до кінця тижня: прогноз астрологів

Марина Грамович

Яким знакам зодіаку пощастить до кінця тижня: прогноз астрологів
Знаки зодіаку, яким пощастить на вихідних. Джерело: Freepik

Наприкінці тижня кожен мріє про спокійне закінчення трудових днів і на відпочинок на заслужених вихідних. Астрологи кажуть про те, що кільком знакам зодіаку наприкінці тижня варто розраховувати на вдачу і успіх.

Якщо ви не потрапили до переліку цих знаків зодіаку, розчаровуватися не варто, адже іншим разом вам обов’язково пощастить. Про це йдеться у матеріалі видання Оdzadu.

Читайте також: Рішучі знаки зодіаку, які отримують те, що хочуть

Овен

Фортуна усміхнеться вам лише зранку. До обіду все буде добре, але вже в другій половині дня вас накриють ностальгічні думки, і з'явиться відчуття, що ви нічого не досягли. Навіть улюблена страва або суп від мами не зможуть покращити настрій. Це призведе до того, що день завершиться у смутку та розчаруванні.

Телець

Неділя обіцяє бути чудовою. Ви прокинетеся поруч із другом, і це одразу подарує вам гарний настрій. Після цього ви підете на прогулянку і матимете можливість довго розмовляти. Жодних труднощів сьогодні не передбачається, тому просто насолоджуйтеся цим днем.

Терези

Ваш вихідний буде наповнений приємними сюрпризами. Ви не знатимете, що робити від радості. Подзвоните своєму другові й запросите його в гості, і цей день стане одним із найкращих для вас. Ви навіть почнете з нетерпінням чекати понеділка.

Козеріг

Останній день тижня пройде вдома. Бажання щось робити просто зникне після насиченого робочого тижня. Можливо, ви весь день проведете у піжамі, залишаючись у ліжку. Така пауза потрібна кожному, тож не варто через це почуватися винним.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про жінку, яка буде найкращою дружиною серед знаків зодіаку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!