русский
Астрологія і гороскопи

Жовтневий гороскоп: як Діви можуть уникнути неприємностей та знайти кохання

Марина Грамович

Жовтневий гороскоп: як Діви можуть уникнути неприємностей та знайти кохання
Гороскоп для Діви на жовтень. Джерело: Freepik

Жовтень несе несподівані події для людей, народжених під знаком Зодіаку Діви. Астрологи попереджають про те, що саме цього місяця Дівам слід подбати про своє здоров'я.

Не слід забувати, що характерною особливістю цього знаку є те, що вони мають нестерпну схильність до надмірного вживання. Варто подбати про спокій, розслаблення та роздуми, адже це точно змусить їх почуватися краще, йдеться у матеріалі видання GK24.

Читайте також: Головні мінуси знаку зодіаку Діва

У другому місяці осені Діви нарешті відчують, що у них є влада і те, як буде виглядати їх життя, залежить від них. Їм варто відкритися і запрошувати до себе позитивних людей, можливо, серед них буде та єдина друга половинка.

Водночас не варто забувати про те, що повсякденна рутина перетвориться на низку несподіваних подій. Професійні обов'язки жінки відійдуть на другий план, хоча все буде йти за планами.

Згідно з прогнозом гороскопів, Діви, на жаль, впадуть у колотнечу. Це буде настільки пригнічувати їх, що вони спробують вдатися до зради.

Причому вони довго чекатимуть свою жертву – спочатку почнуть фліртувати з людиною, яка попадеться їм на очі, за допомогою смс або повідомлень. Вони будуть раді, якщо отримають хоч трохи уваги з боку. Однак така поведінка швидко обернеться для них протилежними ефектами. Ваша любляча друга половинка не виявить розуміння.

Також варто звернути увагу на те, що Діви мають сильне почуття цінності та власності. На них чекає оптимізм, впевненість у собі, радість життя та нові професійні успіхи. Попереду найкращий час почати розраховуватися з боргами.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про знаки зодіаків, які найчастіше розлучаються.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!