русский
Астрологія і гороскопи

Великі пліткарки: які жінки за знаком зодіаку можуть обмовити найкращу подругу

Марина Грамович

Великі пліткарки: які жінки за знаком зодіаку можуть обмовити найкращу подругу
Найбільші пліткарки серед жінок. Джерело: Freepik

Жінки можуть бути справжніми монстрами, коли вони солодші за мед, проте потайки вони можуть обмовити навіть найкращу подругу. Астрологи кажуть про те, що існує кілька знаків зодіаку, представниці яких здатні на таке.

Коли ви будуєте стосунки зі своїми подругами, варто прислухатися до порад зірок. Про це йдеться у матеріалі видання Оdzadu.

Читайте також: Найсміливіші жінки за знаком зодіаку

Овен

Жінка під знаком Овна оптимістична, але її настрій змінюється щомиті. Коли вона в компанії своїх друзів, вона весела, але коли вони йдуть і їх залишаються одиниці, вона може про кожного пліткувати так, що навіть ви здивуєтеся. Вона не щира і підтримує дружбу тільки для того, щоб не бути самотньою, адже боїться самотності.

Риби

Незважаючи на те, що чутлива жінка в цьому знаку може виглядати милою і приємною, це також лише маска. Вона любить пліткувати і найбільше з людьми, де він може розслабитися і пліткувати про всіх, кого ненавидить. Вона навіть не обходить свою найкращу подругу, тому що, хоча вона їй подобається, щось у ній її турбує, а також не почувається винною в цьому.

Терези

Ця жінка дуже розумна, але все життя шукає душевної рівноваги. Вона поспішає і не знає, що робити з життям. У неї багато друзів, але в основному всі вони служать їй для того, щоб бути в курсі всіх подій. Завдяки цьому вона тримає руку на пульсі подій навколо неї. Однак вона не щира, часто пліткує про своїх друзів і бреше всім про них. Не чекайте від неї нічого хорошого.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про знаки зодіаку, які найбільші егоїсти.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!