ukr
русский

Знають, як отримати бажане: топ-3 знаки зодіаку, які вміють зачаровувати чоловіків

Марина Грамович

Знають, як отримати бажане: топ-3 знаки зодіаку, які вміють зачаровувати чоловіків
Три знаки зодіаку, які знають, як отримати максимум від стосунків. Джерело: Uaportal

Не секрет, що якою би ідеальною не була жінка, у кожної є свої недоліки. Наприклад, серед нас є ті, хто любить дозволяти (занадто) балувати себе своїм партнерам і найчастіше це роблять кілька жіночих знаків зодіаку.

Вони мають натуру, яка прагне, щоб їхній партнер дав їм матеріальну безпеку або гроші. Але правда в тому, що вони не зовсім жінки, які завжди хочуть бути незалежними будь-якою ціною, пише видання Оdzadu.

Читайте також: Які темні сторони приховує кожен знак зодіаку

Телець

Жінка цього знаку, як правило, любить відкладати гроші, але у неї немає проблем витрачати, якщо мова йде про речі, які їй потрібні. Як партнер, вона може бути дуже чарівною і шукає чоловіка, який забезпечить їй необхідну безпеку на все життя. Для неї важливі матеріальні речі, і вона щаслива, якщо завдяки своєму партнеру має можливість створити дім за своїми бажаннями. Вона одна з тих жінок, у яких під рукою є чоловіки, і вона використовує свою секретну зброю, щоб отримати від них те, що вони хочуть.

Терези

Цей знак не відноситься ні до яких розважливим або грошовитим людям з його характеристиками. Справа в тому, що ця жінка прагне гармонії і сімейного благополуччя, яке вона зможе забезпечити своїм близьким. Тому, якщо буде можливість, вона скористається тим, що гроші заробить чоловік, а вона буде "домогосподаркою". Такий статус її влаштовує. Вона не кар'єристка і заробляти великі гроші її ніколи не приваблює. Вона краще буде ідеальним партнером для того, хто піклується про неї. І він це має на увазі щиро.

Близнюки

Ця жінка належить до цього списку саме тому, що у неї є дві особистості: коли вона самотня, вона може подбати про все сама, але коли вона у стосунках, вона любить класти ноги на стіл. Вона також хороша брехуха і хоче мати головне слово у стосунках, але робить це таким чином, щоб виглядати менш домінуючою в парі. Вона любить, коли партнер запрошує її на смачну вечерю, коли він дає їй гроші на каву з друзями або на новий одяг.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли яку їжу та алкоголь можна споживати Раку, Леву, Діві та Близнюкам.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!