ukr
русский

Смажена курка в духовці: ідеальна вечеря

Алік МкртчянАлік Мкртчян

Смажена курка в духовці: ідеальна вечеря
Смажена курка в духовці: ідеальна вечеря

БЛОГ

Я відчуваю тепло і млію , коли відчуваю запах смаженної курки в духовці. Це змушує мене думати про дім і мою маму. Мій простий рецепт смаженої цілої курки призводить до найсмачнішого, ніжного м’яса.

 

 

Я великий шанувальник запеченної курки. Це ідеальна куряча вечеря з картопляним пюре та підливою. Ви також можете використовувати залишки для інших страв пізніше цього тижня. Я люблю і майже завжди роблю легкий курячий салат із залишками м’яса на обіди наступного дня.

 

 

Основні інгредієнти для смаженої курки

 

 

 

Ціла курка: Я люблю смажити курей вагою близько двох кілограмів. Не хвилюйтеся, якщо ваша курка менша - ваш час смаження буде трохи меншим.

 

 

Сіль зі спеціями і перець чорний Секрети Шефа: Будьте щедрі на сіль і перець для найкращої смаженої курки, і приправте за межами курки і всередині порожнини, всі забувають, що середина курки не менш важлива ніж хрустка скоринка

 

 

Цибуля та вода: Для найсоковитішого м’яса обсмажте курку на ліжку з нарізаною цибулею та водою (або курячим бульйоном). Ми також можемо перетворити соки, що залишилися на дні випічки, на смачну підливу!

 

 

Необов’язкові ароматичні речовини: для ще більшого смаку наповніть порожнину вашої курки часточками лимона, головкою часнику, розрізаною навпіл, і свіжою зеленню, такою як чебрець або розмарин та змастити рослинною олією ТМ Секрети Шефа, я точно впевненний в якості

 

 

Як смажити цілу курку

 

 

Смажити курку легко. Використовуйте будь-яку безпечну для духовки сковороду під час смаження курки - сковороду з решіткою, велику форму для запікання, деко з обідком або безпечну для духовки сковорідку, як чавунна сковорода, все це працює.

 

 

Покладіть курку, з боку грудки вгору, на ліжко з нарізаною цибулею і стакан води або краще курячого бульйону.

 

 

Смажте в духовці 180 градусів від 45 хвилин до 1 ½ годин, залежно від розміру. Курка готова, коли внутрішній термометр, вставлений у найм’яснішу частину стегна, досягне 74° C.

 

 

Сік який буде на дні деко блендерніть, протріть через сито, додайте шматочок вершкового масла і полийте вже розрізану курку в гарній посуді на стіл

 

 

Відпочиньте, наріжте і подавайте.

Джерело:instagram.com