ukr
русский

Ось як просто вивести жовті плями з ванни без хімії: дієві поради

Билім Олена

Ось як просто вивести жовті плями з ванни без хімії: дієві поради
Білосніжна ванна. Джерело: Max Vakhtbovycn/pexels.com

Експерти розкрили найефективніші способи очищення ванни від жовтих плям і відновлення її блиску. Ваша ванна кімната може блищати так наче щойно з магазину завдяки новим, надзвичайно ефективним порадам щодо боротьби з непривабливими плямами.

Спеціалісти дали поради, як повернути ванній кімнаті її колишню чистоту та блиск.

Стійкі плями на ванні часто виникають внаслідок мінеральних відкладень або неочищеної мильної піни. Найсучасніші методи очищення, які ми представляємо, дозволять вам легко і швидко подолати ці проблеми, максимально використовуючи час і ресурси.

Також вас може зацікавити: Як відчистити улюблені білі кросівки: найдієвіші домашні засоби

Один з найефективніших засобів, який допоможе вам позбутися жовтих плям, - це ацетон, який ви використовуєте для видалення лаку для нігтів. Просто протріть забруднені ділянки губкою, змоченою в ацетоні, і ванна знову стане блискучою.

Інші альтернативні методи, які здатні принести вам велике задоволення від результату, включають використання солі та лимонного соку, зубної пасти для відбілювання, білого оцту, а також харчової соди та перекису водню. Ці засоби дозволять вам повернути ванній кімнаті чистоту і блиск без великих зусиль.

Змішайте 50 мл теплої води та дві столові ложки харчової соди, потім нанесіть пасту на ділянку, яку потрібно очистити. Давши постояти протягом 15 хвилин, протріть губкою для чищення, а потім змийте чистою водою.

Що стосується перекису водню, то якщо поєднати її з гідрокарбонатом натрію, ефект посилиться в десятки разів. Крім того, принцип той самий: змішайте 1 чайну ложку перекису водню з 2 чайними ложками харчової соди. У першому випадку нанесіть пасту на пожовклі ділянки, перш ніж залишити діяти на 15 хвилин. Почистьте, промийте і, нарешті, дайте висохнути.

Тож ванна може знову бути місцем розслаблення та відпочинку, а ви зможете насолоджуватися її чистотою і комфортом кожен день. Не соромтеся використовувати ці поради, адже вони дозволять вам зекономити час і зусилля при дбанні про ваш дім.

Нагадаємо, раніше ми писали про ще декілька простих порад, які допоможуть самостійно прочистити засмічену раковину.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!